Rybí olej VitaHarmony®

stravy Pravidelná konzumace ryb: Zaa te tu né ryby do jídelní ku alespo dvakrát týdn . Rostlinné zdroje: Pidejte do stravy ln ná semínka, chia semínka a vla ské o echy. Výb r dopl k : Pokud nejíte ryby, zvate kvalitní dopl ky stravy s certifikací istoty a ú innosti. ivotní styl a prevence Vyváená strava: Kombinujte Omega-3 s dalími esenciálními ivinami pro celkové zdraví. Fyzická aktivita: Pravidelné cvi ení podporuje kardiovaskulární a du evní zdraví. Informovanost: Sledujte aktuální výzkumy a konzultujte své zdravotní poteby s odborníky. Výhled do budoucna Inovace ve výzkumu: Pokraující studie mohou odhalit nové terapeutické aplikace Omega-3. Udr itelnost: Vývoj udritelných zdroj Omega-3, jako jsou mikroasy, je klí ový pro ochranu ivotního prost edí. Personalizovaná vý iva: Budoucnost sm - uje k individuálním doporu ením na základ genetických a metabolických profil . Záv re né my lenky Omega-3 mastné kyseliny hrají nezastupitelnou roli v udr ení zdraví a prevenci mnoha onemocnní. Jejich pravidelné zaazení do stravy m e mít hluboký dopad na kvalitu ivota. V dob , kdy je zdraví jedním z nejcenn j ích statk , p edstavují Omega-3 jednoduchý a efektivní zp sob, jak investovat do své budoucnosti. Odkazy na zdroje 1.Mozaffarian, D., & Wu, J. H. (2011). Omega-3 fatty acids and cardiovascular disease. Journal of the American College of Cardiology, 58(20), 2047-2067. 2. Cederholm, T., et al. (2013). Omega-3 fatty acids in the prevention of cognitive decline in humans. Advances in Nutrition, 4(6), 672676. 3. Calder, P. C. (2010). Omega-3 fatty acids and inflammatory processes. Nutrients, 2(3), 355-374. 4. Grosso, G., et al. (2014). Role of omega-3 fatty acids in the treatment of depressive disorders. PLoS One, 9(5), e96905. Kapitola: Záv r a doporu ení 800 182 572 7:30-16:30 (Pá: do14:00) Vyhlídka 39, 63800 Brno, eská republika Tel: +420 545 222 863 Fax: +420 545 222 011 www.vitaminy-mineraly.cz Strana 83 V I

RkJQdWJsaXNoZXIy Nzg5MDg=