7. Chen Z, Yu J. Resveratrol and its protective effects in oxidative stress-mediated diseases. Oxid Med Cell Longev. 2016;2016: 12. 8. Carter MJ, Jeukendrup AE, Jones DA. The effect of carbohydrate mouth rinse on exercise performance. Med Sci Sports Exerc. 2004;36(12): 2107-2111. 800 182 572 7:30-16:30 (Pá: do14:00) Vyhlídka 39, 63800 Brno, Česká republika Tel: +420 545 222 863 Fax: +420 545 222 011 www.vitaharmony.cz strana 20 Kapitola 5.: Synergické účinky složek VitaDaru tento graf ukazuje optimální kombinace vitamínů a minerálů pro vstřebávání železa. Vidíme, že vitamín c (tmavě červený sloupec) výrazně zvyšuje absorpci železa, zatímco vápník a káva/- čaj ji snižují. tento graf zobrazuje srovnání vstřebávání železa z různých zdrojů, přičemž je vidět, že bisglycinát železa (červený sloupec) má nejvyšší vstřebatelnost ve srovnání s jinými zdroji.
RkJQdWJsaXNoZXIy Nzg5MDg=